Senaste inläggen

Av Ann-Katrin Andréasson - 24 augusti 2014 19:13

Busig, rumsren och social är denna lilla kille. Tycker om besök och vi har haft en del allergitestare här som verkar ha klarat allergin bra.


Han har börjat att få komma ut i vardagsrummet ibland och utöka sina vyer. Så nu är det en liten kille som ropar på hjälp att komma över barriärerna ganska ofta   ! Jag trodde att han som ensam kattunge skulle vara av den försiktiga sorten. Men det är han inte   ! Mycket bus och lek här!


         

ANNONS
Av Ann-Katrin Andréasson - 16 augusti 2014 19:22

En underbar liten kisse är Willhelm idag 4 veckor! Han har nu vågat utforska hela köket och gillar fötter och händer.

Nu är det bara dags att vilja testa mat och gå på lådan. Här kommer bilder på godingen.


         

ANNONS
Av Ann-Katrin Andréasson - 12 augusti 2014 21:55

Nu är denna lilla fina kille tingad. Han kommer att bli en Orust-katt med möjlighet att se både hav och skog   !

Willhelm är en riktig liten sötnos som nu lite försiktigt börjar utforska världen utanför bolådan som nu är en mjuk djurbädd. Lite kusligt men ändå spännande är det att gå utanför den och kika lite. Trägolvet är lite halt och konstigt men rätt okej ändå.


Här kommer lite bilder!


              

Av Ann-Katrin Andréasson - 2 augusti 2014 20:09

Idag är den lilla sötnosen 2 veckor och enligt Charlotte en liten tjockis   ! Han har ett vad jag redan kan bedömma ett fantastiskt temperament. Går redan bra att ta upp och gosa med och är nyfiken trots väldigt ung, eller kanske just därför  !  Börjar söka ögonkontakt med fortfarande lite vinglig kropp. Här kommer skarpa och mindre skarpa bilder på gullklimpen.


       

Av Ann-Katrin Andréasson - 29 juli 2014 21:14

Nu är Willhelm 11 dygn och är otroligt fin. Han har öppnat ögonen så jag väntar några dagar med kort för att inte skada ögonen. Idag har han på vingliga ben nästan klättrat över kanten på lådan som han legat i dessa 11 dagar. Nu ikväll har han fått en ny något högre men jag får tänka ut en bättre lösning i helgen för han är nyfiken den lille. Han ser ut att bli mycket rastypisk och har fått fina drag från både mamma och pappa.


Han är så fin att jag tänkt behålla honom men förnuftet och råd från andra gör att jag nu tänker sälja honom. Det finns en risk att han försöker para sig med sin mamma innan hon ev får en sista kull och det går ju inte.

Jag vill helst sälja honom till någon som kan tänka sig att ha honom för avel för åtminstone en kull så kan du tänka dig det så hör av dig. 


Denne lille ensamma kille kommer tills dess att han flyttar få massor av kärlek och gos då han fått en speciell plats i mitt hjärta. Mamma Lexi är fantastisk och delar med sig av honom inom rimliga gränser :-)! Idag började hennes uppfostran på riktigt när han försökte forsera kanten på lådan  

Av Ann-Katrin Andréasson - 23 juli 2014 18:49

Han är verkligen söt den lille och börjar bli lite rund om magen!      Av Ann-Katrin Andréasson - 20 juli 2014 17:49

Så fin är han Willhelm-pojken. Kortet blev lite suddigt för det gäller att fota snabbt innan lilla mamma Lexi hämtar tillbaka sin gullklimp.


Om någon vet med några nyfödda kattungar som behöver en amma så säg gärna till mig. Lexi har säkert mat så det räcker till flera.   För ca 14 dagar sedan hade jag besök av en annan fin mamma och hennes två killingar. Bilderna är tagna genom rutan så de är inte helt klara. Visst är de fina!

   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Laghamra's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Laghamra's sibiriska katter med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se